Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını engellemek ciğerin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Muhataralı sınıftaki davranışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Sonunda imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli derece ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil öfkee dayanıklıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapları yararlanma sahaına bakarak, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak Yangın Kapısı Fiyatları üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

En müsait pahaı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en iyi yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın pahaı, 60 an yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanım süresine sahip bir bapnın hediyeından daha yüksektir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page